Eksamener
Hudpleieskolen
Eksamener og vitnemål

Skolen følger vurderingene og eksamen fra Utdannings­direktoratet. Utdanningen av­sluttes hvert semester med skriftlig tverrfaglig, praktisk og teoretisk eksamen, hvor alle studieretnings­fagene inngår.

Økologisk Faghudpleier:

Alle studenter ved Bergen Hudpleieskole går også gjennom kurs og opplæring i økologisk hudpleie. Ved oppstart av egen virksomhet eller i sammarbeid med andre kan elevene skilte med grundig innsikt og faglig kunnskap om økologisk hudpleie.

Autorisert Fotterapeut:

Etter endt utdannelse som Fotterapeut kan eleven søke om autorisasjon som helsepersonell. Det kreves vitnemål på studiekompetanse(VG1/2/3) eller annen relevant utdanning/arbeidserfaring som kan godkjennes av Fylkeskommunen.

Forbund og medlemskap:

Elever med bestått eksamen fra Bergen Hudpleieskole kan bli medlem i Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund, NKHF eller Fotterapeutforbundet.

Eksamener og vitnemål

hudpleierskolen