Hudpleier VG 2 & VG3, deltid

Utdann deg til hudpleier på kveldstid!

• Startet 7. jan. 2020
  • 99 500 norske kroner
  • I våre lokaler på Kokstad

Tjenestebeskrivelse

Bergen Hudpleieskole tilbyr en deltidsutdanning som går over 3. semester (1,5 år). Det er undervisning 2 dager pr. uke og det er forventet at en setter av tid til egenstudie. Skolen følger den offentlige fagplanen for Studieretning Helse og Oppvekstfag: VG2 og VG3 Hudpleier. Det blir undervist i fagene Helsefremmende arbeid (dermatologi, miljølære, sykdomslære), Kommunikasjon og samhandling (service- og etikk, bedriftslære) og Yrkesutøvelse (hudpleiefag, apparat- og produktlære, fotpleie, makeup og fargelære). Hudpleieryrket er svært variert og stiller store krav til utøverens faglige kvalifikasjoner. Arbeidsoppgavene varierer fra legging av make-up til pleie av spesielle medisinske plager og sykdommer. Yrket krever nær kontakt med andre mennesker og det er derfor viktig at elevene har de riktige personlige egenskaper for yrket. Eksamener og vitnemål: Det avlegges 3 skriftlige og en praktisk og teoretisk tverrfaglig eksamen i VG2 fagene etter første semester og i VG3 fagene etter andre semester. Det er også innleveringsoppgaver gjennom året og kortere kurs med diplom. Alle eksamenene avlegges som privatist ved Hordaland Fylkeskommune. Opptakskrav: For å kunne begynne på Bergen Hudpleieskole kreves norsk grunnskole eller tilsvarende. Det anbefales å ha relevant studie/erfaring innen helse som kan hjelpe eleven i hudpleiestudiet. Du må også være over 18 år. Kvalifiserte søkere blir kontaktet før opptak. Vi har begrenset med elevplasser. Aktuelle arbeidssteder etter endt utdanning: Hudpleieinstitutter, Spa og hotell, parfymeri, apotek, helse- og serviceinstitusjoner, egen salong, salg- og markedsføring, media, film og teater, m.m.

Kommende økter

+4755982030