Hvorfor velge oss?

Våre styrker - ditt valg

Du blir elev ved en ledende privatskole innen hud og fothelse.

Bergen Hudpleieskole har mange års erfaring innen spa, hud og velværefag. Vi har utdannet terapeuter innen hudpleie og fotterapi siden 2005.

Du er viktig for oss!

Derfor har hver lærer små klasser (opptil 12 stk).

Du er sikret kvalitet, kompetanse og erfaring!

Ved skolen er du sikret kvalitet, kompetanse og erfaring som kvalifiserer for jobb i bransjen. Vår fulltidsundervisning med erfarne lærere gir deg mulighet til grundig innsikti faget.

Vi gir deg et komprimert fulltidsstudie!

Dette sikrer deg grundig gjennomgang av skriftlig pensum samt meget god kontinuitet av praksisdelen i skolens klinikk gjennom hele studieperioden.

Du vil oppleve mangfold og kunne knytte nettverk

Du møter elever fra hele landet, og får et hyggelig og nyttig nettverk du kan ta med deg videre i arbeidslivet.

Et aktuelt og givende yrke

Du får et yrke som er utrolig spennende, givende og utviklende. Pleie av ansikt, kopp og føtter er et stadig økende behov i befolkningen.

Et profesjonelt yrke

Du får en profesjonell, fremtidsrettet fagutdannelse i en vekstbransje.

Vi er eneste tilbyder av Økologisk Faghudpleier - dette er viktig!

Skolen er landets eneste tilbyder av diplomet ‘Økologisk Faghudpleier’ etter endt fullført utdannelse. Dette fordi vi ønsker et sterkt fokus på bærekraft og økologi i bransjen.

Kunnskap og tilgang på produkter

Du får bruke anerkjente produkter til behandlingene du lærer. Vår hovedserie er Maria Åkerberg - Deepskin Organics, kåret til vinner av Organic Beauty Awards 3 år på rad. Som elev ved skolen får du studentrabatt på produkter og utstyr.

Kombinere jobb og utdannelse

Du fortsatt jobbe og tjene penger under hele studietiden om du deltar på kveldsstudiet.

Mulighet til å starte for deg selv

Du får råd og veiledning hvis du ønsker å starte for deg selv, mange av våre tidligere elever driver i dag sin egen virksomhet.

Ta kontakt for mer info

Henvendelser